I-a saltat politia de acasa – Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Caraș-Severin, au pus în aplicare, începând cu ziua de ieri, două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise în două dosare penale privind comiterea unei infracțiuni de tentativă de furt calificat și a unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul unui inculpat, de 32 de ani, din Reșița, condamnat de Judecătoria Reșița, la pedeapsa închisorii de 2 ani, pe care l-au transportat la Penitenciarul Timișoara, în vederea executării pedepsei.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii pun aplicare, pe raza municipiului, un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Oravița, privind pe un inculpat de 28 de ani, din Reșița, care are de executat un rest de pedepsă de 2 luni și 75 de zile, în Penitenciarul Timișoara, pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

În data de 23.05 a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat de 68 de ani, din Păltiniș, posesor al unui permis de armă, a cărui valabilitate era expirată de 11 ani, nu s-a prezentat la instituția emitentă, în termenul legal, în vederea prelungirii valabilității documentului.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că suspectul nu a depus arma la un armurier autorizat, la domiciliul acestuia fiind găsită o arma de autoapărare cu gaze, calibrul 9 mm, care a fost ridicată de către aceștia, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele suspectului se desfășoară cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat.

Cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Oravița au depistat în flagrant delict, pe Drumul Județean 573A, pe raza localității Greoni, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Vrani, care conducea un autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

comentarii