Iarasi s-a rupt cerul peste Banat – Inundatii si furtuni VIDEO

În urma precipitațiilor abundente căzute azi-noapte, pompierii caraseni din cadrul Detaşamentul de Pompieri Reşita, au intervenit de urgenţă pentru evacuarea apelor din curţile a 6 gospodarii din localităţile Berzovia şi Ghertenis.

Tot astă-noapte, forte ale SVSU Bocşa, au acţionat pentru evacuarea apei care a inundat camera motoarelor de la Uzină de apă din Bocşa.


Ca urmare a intensificării vântului puternic în rafale de astă-noapte, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa împreună cu lucrători ai SDN Oraviţa, au intervenit pentru degajarea DN 57 Nicolint – Naidăş, care a fost blocat din cauza unui copac căzut pe şosea. La orele 03.30 s-a reuşit deblocarea drumului.

Potop si peste vestul judeţului Timiş


Aseară, peste zona de vest a judeţului Timiş s-a abătut potopul. Tone de apă s-au revărsat din cer peste localităţile din zona Timișoara – Satchinez, Beba Veche, Valcani, Periam. În doar câteva minute, străzile, gospodăriile, curţile și grădinile din comuna Satchinez, au fost acoperite de ape.

Iarasi s-a rupt cerul peste Banat – Inundatii si furtuni. ISU Timiş a lansat o avertizare de cod galben de ploi pentru zona de vest, dar nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva. Burlanele și jgheaburile s-au transformat în adevărate conducte din care apa ţâşnea cu putere. O cşă a fost cuprinsă de flăcări după ce a fost lovită de un fulger.

Comentarii

comentarii