Iarasi se opreste circulatia pe B-dul I Cuza – Acu e pe bune VIDEO

Iniţial, circulaţia trebuie închisă pe tronsonul respectiv de la 1 iulie. Aceleaşi motive, aceeaşi firmă, etc. Dar, n-a fost să fie. Nimeni nu a anunţat nimic, dar principalul este că s-a circulat. Acum, am primit o nouă înştiinţare pe care o aducem la cunoştinţa publicului. Asta se pare că e pe bune şi de marţi – chiar se închide circulaţia. Deci, având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe Bd. A.I. Cuza, începând cu data de 24.07.2019 va fi închisă circulația autovehiculelor pe Bd. A.I. Cuza după intersecția cu Str. M. Groza și va fi deviată prin Moroasa pe Str. Sportului – Str. P. Maior, unde circulația se va face pe ambele benzi și se va institui sens unic.

Marcajul rutier temporar de semnalizare a devierii circulației prin Moroasa și instalarea indicatoarelor se va face în după-amiaza zilei de 23.07.2019. Pe străzile: Parâng, N. Titulescu, G. Enescu, N. Bălcescu și Gratz circulația va fi în ambele sensuri până la intersecția cu Bd. A.I. Cuza unde se interzice accesul.

Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase şi sonore.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zona intersecției Bd A.I Cuza cu Str. Sportului, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.
Programul de lucrări respectiv devierea circulației, se face pe perioada 24.07- 10.09.2019.

Comentarii

comentarii