Iarăși și din nou: nici o zi fără accidente rutiere

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 28.09.2015, M.I., de 58 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58 B, din direcţia Timişoara spre Reşiţa, pierde controlul volanului, intră pe contrasens şi loveşte frontal un alt autoturism condus de T.M.A.
În urma accidentului rezultă rănirea gravă a celor doi conducători auto care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde au rămas internaţi.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 28.09.2015, lucrătorii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 6, o autoutilitară condusă de D.S., de 55 ani, din Rovinari.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere anulat.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.

– În data de 28.09.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe str. Grădiştei din municipiu, un autoturism condus de B.C., de 64 ani, din Dognecea, care avea dreptul de a conduce autoturismul suspendat.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

– În data de 29.09.2015, C.D., de 22 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Sacu, nu adaptează viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, pierde controlul autoturismului şi intră în coliziune cu un copac.
În urma accidentului rezultă rănirea conducătorului autoturismului, a lui C.C. şi C.E., pasageri în autoturism. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş unde au rămas internaţi.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ C-S

Comentarii

comentarii