Iarna 2021 – 2022 a poposit pe Muntele Mic și se anunță generoasă în zăpadă VIDEO

Muntele Mic a devenit un punct de atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă și pentru iubitorii muntelui, în general. Încă de la finele sezonului trecut de schi, turiștii și-au făcut planurile pentru iarna 2021 – 2021. Așa că, acum, odată cu instalarea iernii, turiști din toată țara, au luat cu asalt pârtiile gugulanilor.

Odată cu ninsorile abundente ce au debutat la finele anului, Muntele Mic a devenit punct de reper pentru iubitorii sporturilor albe. Locuri de cazare au început să fie tot mai căutate. În rest, aproape toate au fost rezervate și ocupate de turiști veniți din toată partea de vest a țării și nu numai. La condițiile bune de cazare și prețurile accesibile, contribuie și drumul care este mult mai bun ca cel spre Semenic, plus parcarea cu peste 300 de locuri.

Se zice ca schiatul este la fel ca mersul pe bicicletă. În sensul ca nu se uită. La schi este un pic diferit însă, pentru ca sunt mai multe variabile. Depinde ce schiuri ai, cum stai in clăpari și cum este zăpada. Turiștii au fost plăcut surprinși de pârtiile super. Mult mai bine pregătite decât în anii trecuți. Adevărul este că la asta, a contribuit din plin și zăpada căzută în ultimele zile. Iarna se anunță generoasă în zăpadă anul acesta pe Muntele Mic. Dar si tunurile de zăpada, temperatura și munca administratorilor de pârtii contribuie la acest succes. Partea frumoasa pe Muntele Mic, este că pe anumite pârtii, poți să schiezi si pe nocturnă

Sâmbătă și duminică, pe Muntele Mic au fost câteva sute de turiști. Pârtiile au funcționat din plin, la fel ca și localurile și restaurantele. Pentru săptămâna aceasta, sunt anunțate noi ninsori. Daca vremea si zăpada vor permite și sunt solicitări, pârtiile vor fi deschide in zilele săptămânii, doar în cele de weekend.

Comentarii

comentarii

One thought on “Iarna 2021 – 2022 a poposit pe Muntele Mic și se anunță generoasă în zăpadă VIDEO

Comentariile sunt închise.