Iarnă grea și în Banatul Montan – Trei localități cu peste 2000 de abonați în continuare fără curent electric VIDEO

UPDATE ora 19 – Toate localitățile au fost alimentate cu curent electric.

Până azi la ora 10, vestul ţării s-a află sub atenţionare de Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol în zona montană înaltă. Din cauza condiţiilor meteorologice, aproximativ 5000 de abonati și 9 localităţi din Caraş-Severin, au rămas fără energie electrică.

Din cauza caderilor masive de zapada grea si a vantulu, o parte din orașul Oraviţa, precum și localitățile Bucova, Băuţar, Rusca Montană, Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni, Borlova, Doclin şi Ramna. Dispeceratul societății de distribuire a energiei electrice au trimis echipele de intervenție în zonele afectate

 Se lucreaza de azi dimineata și la această oră, echipele de la sunt prezente în ultimele trei localităţi care au mai rămas afectate.

În cursul nopții, din cauza intervenției tardive cu material antiderapant a drumarilor, pe drumurile naționale din jurul Reșiței au avut loc mai multe accidente rutiere. Cel mai grav accident a fost înregistrat pe DN58 Reșița – Caransebeș în zona km 8 când un autoturism a derapat pe carosabilul alunecos și a ajuns cu roțile în sus pe marginea drumului.  

Comentarii

comentarii

One thought on “Iarnă grea și în Banatul Montan – Trei localități cu peste 2000 de abonați în continuare fără curent electric VIDEO

Comments are closed.