Administratie

Iarna pe uliță în varianta Putna – Valea Almăjului ,,Putnenii” nemultumiti si cu masinile in sant

Oamenii care locuiesc în Putna, sat aparţinător de comuna Prigor, se plâng ca autorităţile locale îi uită de fiecare dată când ninge şi nu intervin cu utilajele de deszăpezire. Despre material antiderapant, nici nu poate fi vorba. De mult n-au mai călcat ei cu cauciucurile așa ceva prin zonă.

Iarna nu este că vara, iar acest lucru îl uită şi autorităţile din Prigor, care de fiecare dată când ninge, par a uita de drumul ce leagă Putna de restul civilizaţiei. Localnicii spun că, „primarul nu iese din birou, pe teren, să vadă cum este drumul, acoperit de zăpadă și polei”.

Chiar dacă nu a căzut atâta zăpada precum în alte zone din ţară, drumul către Putna, duminică dimineața, le-a dat mari bătăi de cap celor care s-au aventurat cu maşina. Doi locuitori ai satului, au derapat cu mașinile din cauza poleiului şi au ieşit de pe partea carosabilă. Din fericire, s-au ales doar cu o sperietură şi cu maşinile avariate.

Situaţia nu este la fel în toată Valea Almajului, în alte sate, edilii au acționat la timp. Însă, în satul Putna, oamenii sunt nemulţumiţi fiindcă la fel se întâmplă de fiecare dată când ninge; autorităţile din Prigor nu îşi fac datoria aşa cum trebuie, spun ei. Și ca să întărească spusele lor, ne-au trimis câteva fotografii cu ,,iarna pe uliță” la Putna.
Adi Neagu

Comentarii

comentarii