@Breaking newsUtilitare

Iarna se instalează de săptămâna viitoare

Iarna se instalează de săptămâna viitoare. Căldura și temperaturile de vară se vor menține până la finalul săptămânii, urmând ca apoi vremea să se schimbe radical. Iarna se instalează în toată România și prognoza meteo va aduce frig, ploi, lapoviță și ninsori.

 

Căldura și temperaturile de vară se vor menține până la finalul săptămânii, urmând ca apoi vremea să se schimbe radical. Iarna se instalează în toată România și prognoza meteo va aduce frig, ploi, lapoviță și ninsori.

 

De săptămâna viitoare, 29 – 30 octombrie, o masa de aer mai rece va avansa din nordul continentului spre spaţiul geografic al ţării noastre. Potrivit jurnaldevreme.ro, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Comentarii

comentarii