Utilitare

Iata ca se poate si asa – Cazare gratuită în Timișoara pentru cei care se înscriu la UVT

În această perioadă în care bieții părinți sunt de-a dreptul jupuiţi de bani fiind obligaţi să plătească fel de fel de taxe, adeverinţe, hârtii şi câte şi mai câte alte acte şi documente privind înscrierea copiilor la facultate, iată că că timişorenii dovedesc din nou că sunt ,,fruncea” şi vin în ajutorul acestora scutindu-i de o cheltuială. De o mare cheltuială. am putea spune.

Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2018 vor putea solicita alocarea unui loc gratuit de cazare pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe toată perioada admiterii la ciclul licență, în sesiunea iulie 2018. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii la facultate.

Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se face solicitarea nu trebuie să depășească trei zile. În momentul înscrierii, după depunerea cererii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

„UVT este consecventă și aplică și în cadrul admiterii din 2018 această facilitate. Știm cât de greu și costisitor poate fi să te descurci într-un oraș mare. Considerăm că este o măsură de bun-simț. Ea face parte dintr-un pachet mai larg, gândit a-i sprijini pe candidați. Aceștia trebuie să știe că se pot baza pe noi încă de la primul contact cu Universitatea”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată pentru perioada 2 iulie-29 iulie 2018.

Comentarii

comentarii