Iata ce pot realiza cu mâinile și mintea lor 7 tineri minunați din Resita

Bună, numele meu este Tătaru Andreea şi împreună cu alţi colegi: Roşu Camelia, Molnar Sara, Colice Denis, Daneliuc Robert, Borozan Narcis, Toma Corina, de la Colegiul Economic Al Banatului Montan, Reşita am participat în cadrul concursului”cauciucul” organizat de către primăria Reşita.

În primul rând vreau să mulţumesc în numele tuturor colegilor domnului director Marius Cornici şi domnului profesor Feraru Marian pentru sprijinul financiar, cât şi cel moral. Acest concurs, trebuie să recunosc, nu prea ne-e stârnit interesul de la început, dar pe parcurs, imaginaţia ne-a lucrat din plin și au luat naștere idei minunate. Proiectul l-am realizat în aer liber, în curtea școlii cu mult drag şi spor!

Ideea principală pe care am mers este primăvara, cu multe flori colorate, iepuraşi şi ouă pentru că Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi de noi!

Materiile prime pentru decoraţiuni au fost cumpărate, iar noi am confecţionat din acestea ornamentele pe care le-am prins pe cauciuc. Iepuraşul a fost făcut din sfoară, baloane şi aracet, ouăle din polistiren decupat şi vopsit manual de către noi! Cauciucul a fost vopsit şi „împodobit” cu toate acestea!

Cu toţii ne-am distrat la acest proiect şi sperăm că rezultatul să fie pe placul nostru!

Comentarii

comentarii