Fără categorieMonden

Ilie Micolov se zbate între viaţă şi moarte! Starea sa este critică VIDEO

Ilie Micolov, interpretul celebrei melodii “Dragoste la prima vedere”, este în stare critică. Ilie Micolov este bolnav de mulţi ani, dar în prezent starea sa este una deosebit de gravă şi a ajuns să fie “netransportabil”, iar apropiaţii l-au părăsit.

 Artistul are 69 de ani, este diagnosticat cu diabet, se confruntă cu probleme cardiace şi face un tratament costisitor în fiecare lună. Conform stirilekanald.ro, Ilie Micolov este la un pas de moarte! Cântăreţul nu a mai susţinut spectacole de un an şi jumătate, iar, în prezent, starea sa de sănătate este una critică.

“Lui Ilie îi este foarte rău! A ajuns să nu mai poată ieşi din casă! L-am sunat, ieri, de ziua lui, şi mi-a spus cu o voce scăzută că aşteaptă să moară, căci bolile l-au măcinat de tot şi nu mai rezistă! Mi-a mai zis şi să mă rog pentru el! Este grav ce se întâmplă cu Micolov! Este atât de bolnav încât s-a îngrăşat mult, se mişcă greu, are stări de ameţeală, dureri îngrozitoare şi ce este cumplit, a început să îi curgă şi apa din picioare! Dacă tratamentul pe care îl ia nu mai funcţionează, va ajunge, Doamne fereşte, o legumă!”, a dezvăluit un apropiat al artistului, potrivit sursei citate.

 

Citeste tu mai departe aici: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/un-iubit-artist-de-muzica-usoara-se-zbate-intre-viata-si-moarte-starea-sa-este-critica-170185.html

Comentarii

comentarii