Imagini de coșmar la Rusca Teregova dupa inundatii VIDEO

Străzi și gospodării inundate, drumuri blocate în Caraș Severin. Imagini de coșmar la Rusca Teregova, unde apele venite de pe un ogaș, au măturat totul în cale.

La Rusca, viitura adunată din apa de pe dealuri, a inundat câteva străzi şi mai multe gospodării. Toate acestea după o ploaie puternică și de scurtă durată. Șuvoaiele de apă au măturat totul în cale, și a adus peste sat tone de mâl, pietriș și crengi. Momentul dezastrului a fost surprins de localnici cu telefoanele mobile.

Din păcate, acesta nu este un fapt singular – ori de câte ori plouă mai tare, pe ogașul respectiv care are şi rol de drum sătesc cuprins în schițele satului, se adună apa de pe dealu din apropiere și apoi vine peste sat. Și asta de ani de zile fiindcă nici un edil sau consilier local, nu s-a ocupat serios de această problemă. Acolo ar trebui drumul îndreptat, construit un șanț și problema este rezolvată.

Imagini de coșmar la Rusca Teregova dupa inundatii. Până atunci, oamenilor nu le rămâne decât să privească cu teamă la cer când plouă și mai ales, să rămână cu munca și cu paguba de după inundații.

Comentarii

comentarii