Împușcături la Vărădia! Un suspect a fost prins de poliţiştii de frontieră

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a oprit un autoturism care circula cu numere false, deplasându-se dinspre Vărădia spre intersecţia cu drumul Greoni – Mercina. Autoturismul cu numere false se afla în baza de date a Poliţiei de Frontieră, iar poliţiştii, după ce au oprit autoturismul, au dorit să-l conducă pe şoferul autoturismului la un post de poliţie. Acesta a refuzat, iar poliţiştii au vrut să-l încătuşeze. În momentul în care au vrut să-i pună cătuşele, şoferul s-a smuls din mâinile poliţiştilor şi a pornit în fugă pe câmp. Poliţiştii l-au somat să stea, apoi au tras un foc de armă în aer. La auzul focului de armă, şoferul neascultător s-a speriat şi s-a trântit la pământ, fiind prins, imobilizat de poliţişti şi încătuşat. A fost condus la un post al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin pentru cercetări.

Informaţiile sunt neoficiale, însă le avem din surse demne de încredere. Tot din surse de încredere am aflat că şoferul neascultător se consideră abuzat de poliţişti pentru că aceştia nu ar fi vorbit respectuos cu el şi l-ar fi deranjat la încheieturi cu cătuşele. Cu tupeu maxim, şoferul autoturismului cu numere false i-a ameninţat pe poliţiştii de frontieră că îi dă în judecată pentru că l-au insultat şi pentru că, după ce s-a zbătut refuzând cătuşele, i s-au învineţit încheieturile. Interesant ar fi să-i dea în judecată pe poliţişti şi pentru că l-au speriat cu focul de armă, când a luat-o la fugă peste câmp!

În cursul zilei de astăzi, purtătorii de cuvând ai Poliţiei de Frontieră Timiş şi ai Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, fie nu ştiau de incident, fie nu răspundeau la telefon. Aşteptăm comunicatul oficial al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş ori al structurii subordonate din Caraş-Severin.

– See more at: http://argument-cs.ro/content/incident-cu-foc-de-arm%C4%83-la-v%C4%83r%C4%83dia-un-suspect-a-fost-prins-de#sthash.pYjz5N2x.dpuf

Comentarii

comentarii