În Caraș-Severin, USR PLUS a obținut a treia poziție, cu 11,05%

Victoria obținută de Alianța 2020 USR PLUS la nivel national se reflectă și județean. În Caraș-Severin USR PLUS a obținut a treia poziție, cu 11,05%, surclasând partide cu structuri, parlamentari, primari sau consilieri. Unul dintre cele mai mari procente din mediul urban a fost la Reșița, unde alianța a câștigat 18,80% din susținere. Ne-am bucurat de rezultate neașteptate la Caransebeș, Băile Herculane, Oțelu Roșu, Bocșa, Oravița sau Moldova Nouă.

Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin declară:

“Mulțumesc cărășenilor care și-au exprimat duminică votul și care au fost minunați, întregii echipe USR și grupului de inițiativă PLUS pentru munca depusă în această campanie. Iată că o echipă mică de oameni noi în politică reușesc să învingă partide cu structuri vechi, partide care prin reprezentanții lor au condus la situația actuală din Caraș-Severin.”

Dragoș Curelea, președinte USR Caransebeș, precizează: „Echipa USR, în colaborare cu partenerii noştri de la PLUS, va munci mult în următorul an pentru a demonstra cărășenilor că merită încrederea lor. Vom arăta că suntem o echipă puternică și capabilă să dea următorii primari și consilieri locali care să își exercite mandatul în interesul cetățeanului.”

Comentarii

comentarii