În curând, o lume mai bună!

  Pe parcursul lunii noiembrie, în cadrul unei campanii speciale în folosul comunității din Resita, Martorii lui Iehova vor distribui gratuit ediția specială a revistei Turnul de veghe, al cărei titlu de copertă este: „În curând, o lume mai bună!”. Prin această campanie, revista Turnul de Veghe îndreptă atenția tuturor asupra speranței biblice într-o lume mai bună.

În Resita  cât și în restul județului, Martorii lui Iehova vor distribui câteva mii de exemplare ale acestei reviste în limbile română, maghiară și rromani. Peste 36 de milioane de exemplare ale revistei Turnul de veghe, tipărite în 230 de limbi, vor fi distribuite în 240 de țări și teritorii din întreaga lume. Revista va fi disponibilă și digital în aproximativ 400 de limbi, putând fi descărcată de pe diverse platforme.

Un reprezentant al Martorilor lui Iehova din România, menționează: „Oamenii au nevoie de vești bune, iar aceasta este cea mai încurajatoare știre din câte există. O lume mai bună nu este un vis, ci o realitate. Este mesajul central al Evangheliei”. 

Revista răspunde la una dintre întrebările ce-i preocupă de veacuri pe oameni: Se va sfârși această lume? Cititorii ar putea fi surprinși de răspunsul liniștitor pe care îl dă Biblia la această întrebare, spre deosebire de așa-zisele preziceri despre „sfârșitul lumii” care s-au făcut de-a lungul timpului: Pământul nu va fi niciodată distrus; va fi întotdeauna locuit! Totuși, cartea biblică Psalmii arată clar că nu vor mai exista oameni nelegiuiți și nedreptate. (Psalmii, capitolul 37, versetul 10) Aceasta este speranța a milioane de oameni de pe întregul pământ care spun Rugăciunea „Tatăl nostru” și care așteaptă venirea Împărăției lui Dumnezeu.

Revista Turnul de veghe este cea mai tradusă și distribuită revistă la nivel mondial. Poate fi descărcată gratuit de pe site-ul jw.org. Puteți solicita un exemplar tipărit navigând la pagina „Doresc să fiu vizitat”.

Informații de contact:

Mircea Vilsan

mircea.vilsan65@gmail.comReprezentant pentru relațiile cu presa al Martorilor lui Iehova. (P)

Comentarii

comentarii