În haită la furat de lemn la Borlova si bețivan la volan

În cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii tăierilor ilegale de arbori desfăşurată de poliţişti în după-amiaza zilei de 23 februarie, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe islazul localităţii Borlova, poliţiştii au identificat cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 56 de ani, bănuiţi că ar fi tăiat ilegal, cu un motofierăstrău, material lemnos de esenţă fag, pe care aceştia l-au declarat ca fiind pentru consum propriu.

Motofierăstrăul şi materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Alcooltest pozitiv

În cadrul unei acţiuni desfăşurate în seara zilei de 23 februarie a.c., poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Bănia.
Din verificările efectuate a rezultat că autovehiculul a fost condus de către C.I., în vârstă de 34 de ani.
La testarea şoferului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv, bărbatul fiind condus la Spitalul Oraviţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În acest caz se continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments