In ultimii zece ani, o tânără a fost însărcinată permanent

Faptul divers – Se intampla in Romania – În total, femeia are opt copii pe care i-a făcut cu bărbaţi diferiţi. Pentru că are probleme psihice, tânăra a fost abandonată de familie şi trăieşte în sat din mila oamenilor. Unii dintre săteni au profitat de starea tinerei şi i-au oferit mâncare, băutură sau ţigări pentru a întreţine relaţii intime cu ea.

Potrivit localnicilor, în ultimii zece ani, femeia a fost însărcinată permanent. În vârstă de 37 de ani, tânăra din satul Puşcaşi din judeţul Vaslui a ajuns, din nou, în atenţia autorităţilor după ce, în urmă cu o săptămână, a născut o fetiţă lângă o fântână din sat.

Femeia va fi sterilizată chiar dacă familia a abandonat-o. Autorităţile locale au încercat şi în trecut să obţină acordul familiei tinerei pentru a o steriliza, însă mama ei nici nu a vrut să audă de ea.

„Și anul trecut a fost gravidă și, după ce a născut, am dus-o la spital ca să îi lege trompele uterine, în ideea de a nu mai aduce pe lume copii nevinovați. Cei de la Spitalul Județean ne-au spus că nu se poate, întrucât au nevoie de acordul familiei. Iar familia nici nu vrea să audă de dânsa. Am discutat cu mama ei, ne-am oferit să o ducem noi cu mașina la spital, ca să dea semnătură, dar nu a vrut să audă”, a declarat pentru estnews.ro, Nicolae Ignat, primarul comunei Pușcași.

Edilul a precizat că, de această dată, femeia va fi sterilizată pentru că a reuşit să întocmească toată documentaţia necesară şi, mai mult, i-a convins familia să se implice.

Comentarii

comentarii