Înainte de a începe misiunea de astăzi, jandarmii reșițeni au trecut pe la „Fundație”, locul unde î-i aștepta Ionuț VIDEO

Jandarmii l-au cunoscut pe Ionuț  în urmă cu 4 ani la Fundația Humanitas Pro Deo.  De atunci, jandarmii vorbesc la telefon cu tânărul de cel puțin trei ori pe săptămână. Ionuț este un tânăr cu anumite deficiențe, dar asta nu-i împiedică pe jandarmi să-l considere prietenul lor.

Astăzi, 31 martie, este ziua lui, a împlinit 25 de ani și nu se putea ca prietenii jandarmi să nu-l viziteze. În urmă cu două zile, când au vorbit la telefon, Ionuț le-a spus oamenilor în uniform că nu are nevoie de nimic. ,,Doamna Flori îmi va ține ziua și nu-mi va lipsi nimic, dar m-aș bucura tare mult dacă veniți pe la mine să vă văd”.

Ionuț este un copil cu mult bun-simț, îi este rușine să ceară, se mulțumește cu ce are, și de aceea nu le-a spus ce își dorește, de ziua lui. Dar jandarmii au aflat de la prietenii lui ce își dorește IOnuț, așa că, azi l-au vizitat și i-au dăruit o pereche de căști pentru telefon. Alături, jandarmii au pus și un tort festiv, dulciuri, fructe și sucuri.

Ceea ce pentru mulți dintre noi poate părea neînsemnat, pentru Ionuț a fost un vis împlinit.

La mulți ani, Ionuț!

Comentarii

comentarii