Încă cinci centre de vaccinare funcționale de azi in Caras Severin VIDEO

Încă cinci centre de vaccinare anticovid 19 s-au deschis azi  pentru populaţie în Caraș Severin. Centrele au fost pregătite mai demult pentru vaccinare, au autorizaţie sanitară de funcționare de la DSP, dar funcționale sunt abia de azi fiindcă nu au existat vaccinurile necesare.

Vaccinurile pentru aceste centre au ajuns ieri la DSP Caraș Severin, de unde au fost distribuite noilor centre din Anina – Centrul de afaceri, Băile Herculane – Căminul cultural Pecinișca, Caransebeș – Școala Gimnaziala Valeria Borza, Sala mică de la Casa de Cultură din Oțelu Roșu și Liceul Tehnologic Mihai Novac din Oravița.

Potrivit ultimei raportări, ieri au mai fost administrate 754 de vaccinuri la celălalte centrele de vaccinare din judeţ.

Duminică, La Reșița au fost înregistrate alte 20 de cazuri noi de infectare cu virusul covid 19, luni – 38,iar rata de incidența la nivel de județ, este de 2,22 la mie. Cea mai mare incidență se înregistrează în comuna Goruia unde aceasta a ajuns la 11,69 la mie, iar localitatea este în carantină.   

Comentarii

comentarii