Incendiu cu pericol de explozie la Berzovia, pagube importante

Pompierii militari de la ISU Semenic, au intervenit astă noapte la un incendiu în localitatea Berzovia. Incendiul a fost anunțat in jurul orei 00.30 prin apel 112, la o locuință.


Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita. Aceștia cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă și o autospecială de primă intervenție și conducere. La fața locului a sosit și personalul SVSU Berzovia și o echipă din cadrul Enel.


Focul se manifesta la bucătăria de vară și la două camere ale casei, flăcările extinzându-se și la acoperiș, pe o suprafață de aprox. 100 mp, cu pericol de explozie datorită unei butelii de gaz aflată în interior. Salvatorii au acționat rapid pentru localizarea incendiului și scoaterea buteliei de gaz din interiorul locuinței, in jurul orei 03.30 incendiul fiind lichidat in totalitate.


Nu s-au înregistrat victime, in casă neaflându-se nicio persoană. A ars mobilierul, aparatura electrocasnică si acoperișul casei. Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit la instalația electrică a casei.

Comentarii

comentarii