Incendiu cu pericol de extindere la Bozovici – Un bărbat a ars de viu în propria casă EXCLUSIV VIDEO

Un incendiu a izbucnit aseară în jurul orei 21 la Bozovici. Focul a izbucnit în podul unei case și amenința să se extindă la alte două imobile din apropiere. la locul incendiului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Bozovici. Fiindcă incendiul se manifesta cu putere și cu flacără deschisă, în sprijinul pompierilor de la Bozovici au sosit alte doua echipaje de pompieri militari de la Secția de Pompieri Oravița.


Incendiul se manifesta la două case cu risc de extindere la o a treia. Conform informațiilor primite de la vecini, în gospodăria afectată de incendiu se aflau mai multe butelii cu gaz metan existând astfel pericolul producerii unor explozii. Pompierii le-au scos din raza de acțiune a focului. La locul intervenție a fost găsită o victimă, decedată.

Focul a fost lichidat la miezul nopții. Pompierii militari au efectuat cercetări la locul intervenției pentru stabilirea cauzei probabile a producerii incendiului. În ceea ce privește victima, este vorba despre proprietar, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. La fața locului s-a aflat o echipă de criminaliști care au efectuat cercetări conform competențelor legale. Cauza morții va fi stabilită de organele de specialitate.

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu cu pericol de extindere la Bozovici – Un bărbat a ars de viu în propria casă EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.