Incendiu de apartament in Blocul 2A de pe Bd. Republicii VIDEO

Un incendiu violent a avut loc, în această după-amiază, într-un imobil de locuinţe cu 10 etaje din Reşita. O persoană  a fost transportată, în stare de conştientă, la spital. Toţi locatarii apartamentelor de pe scara imobilului au fost evacuaţi din cauza fumului dens.  
https://youtu.be/z6wNXYjyE0Q 
Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 9, în care se afla o femeie. Din câte se pare, incendiul s-a produs din cauza unui scurt circuit, când femeia a încercat să bage maşina de spălat în priză.
VOX  
Femeia nu a fost rănită în urma incendiului însă a fost transportată la spital pentru investigaţii. La faţa locului au intervenit pompierii cu 6 autospeciale, doua cu apă şi spumă, o autoscară mecanică. două autospeciale de prima intervenţie şi comandă şi o autospecială SMURD. Din fericire, incendiul a fost stins înainte să se extindă şi la alte apartamente.
 
Pompierii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea incendiului. Un pompier a fost ranit la o mana, i s-au acordat ingrijiri la fata locului, dupa care, a plecat inapoi in scara blocului.

Comentarii

comentarii