VIDEO I-a luat foc casa pe cand era la munca Incendiu de apartament la Resita

Casa scării nr.4 din blocul 4 de pe Bulevardul Republicii din Reșița, bloc cu 10 etaje, a fost invadată astă noapte de un fum greu și înecăcios. Una dintre locatare a simţit mirosul și în jurul orei 1 a dat alarma în bloc. Mai multe persoane au părăsit apartamentele și au ieșit în fața blocului.

Între timp, la fața locului au sosit pompierii militari cu două autospeciale dintre care una cu scară. Focul cuprinsese mai multe lucruri din casă şi se manifesta violent într-un dintre camere. Pompierii au intrat pe geam în apartament și după aproximativ o jumătate de oră au reușit să stingă focul.

Culmea este că proprietarul apartamentului nici nu știe că i-a luat foc casa. El lucrează ca agent de pază la o firmă undeva afară din oraș. Cauză probabilă a incendiului pare să fie un scurtcircuit la un aparat sau conductor electric improvizat. Pompierii au deschis o anchetă în urma căreia vor stabili clar cauza incendiului. Nimeni nu a fost rănit. Apa folosită la stingerea focului a inundat magazinul de la parterul blocului iar fumul a înnegrit pereții casei scărilor – locatarii fiind nevoiți acum să o zugrăvească.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments