Incendiu devastator la Biniș – O familie cu 4 copii a rămas pe drumuri EXCLUSIV VIDEO

Un incendiu devastator a avut loc astă noapte în satul Biniș din comuna Doclin din județul Caraș Severin. O familie cu 4 copii minori a rămas sub cerul liber în mijlocul iernii. Focul a fost anunțat la serviciul special 112 în jurul orei 22 iar spre locul indicat au pornit două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul Reșița. Distanța de la Reșița la Biniș este de aproximativ 30 de km – in condiția in care drumul traversează două orașe și mai multe localități.

Focul a pornit din zona acoperișului și din cauza vântului deosebit de puternic, s-a extins cu repeziciune la toată casa și la anexe. Flăcările au distrus tot. Sătenii și proprietarul abia au mai putut salva câteva lucruri din casa în flăcări. Practic, familia cu 4 copii a rămas sub cerul liber. Pompierii militari au lichidat incendiul și au pornit cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului.

Copiii au fost luați de vecini și de rude. Gospodăria nu era asigurată. Acestea sunt informații preliminare culese la fața locului pe surse. Vom reveni cu amănunte și un raport exact de la ISU Semenic.

Comentarii

comentarii