Incendiu în bloc de locuințe la Timișoara cu persoane intoxicate și pagube materiale VIDEO

pompieri scaraIncendiu puternic, in aceasta seara la Timisoara. Un apartament dintr-un bloc cu 10 etaje a fost mistuit de flacari. Proprietarul apartamentului a ajuns in stare grava la spital, cu arsuri de gradul II pe 80% din suprafata corpului. 5 persoane, printre care si copii, au fost intoxicati cu fum. Acestia au avut nevoie de ajutorul medicilor si al pompierilor, pentru a putea fi scosi din imobil.
Incendiul a izbucnit putin dupa ora 22. Flacarile si fumul inecacios i-au alertat pe vecinii care au chemat imediat ajutor. La fata locului au ajuns imediat 3 echipaje: de ambulanță, un echipaj SMURD si două autospeciale de la ISU care au reusit sa potoleasa incendiul.
Toti locatarii blocului au fost evacuati. Cinci persoane, printre care un bebeluș de doua luni si doua fetite de 4, respectiv 6 ani- au avut nevoie de interventia medicilor, deoarece au fost usor intoxicate cu fum.
VIDEO
Din nefericire, proprietarul apartamentului, un batran de 82 de ani, a ajuns la spital in stare grava.
Interventia pompierilor a fost una extrem de dificila din cauza scarii blocului foarte îngustă, fără ventilație și fara geamuri. Tot fumul, cenușa și aburul degajat s-a strâns ca într-o pungă.  Intervenția pompierilor a făcut ca incendiul să nu s-a extins si la celelalte apartamente. Cauza probabila a acestuia, se pare că este o suprasolicitare a retelei de energie electrica a apartamentului intucat batranul avea intr-una din camere nu mai putin de 6 frigidere toate conectate la curent.

Comentarii

comentarii