Incendiu intr-un bloc de locuințe din Reșița – Peste 100 de persoane evacuate EXCLUSIV VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață într-un bloc de garsoniere de pe Aleea Tineretului din cartierul reșițean Govândari. Focul care se manifesta cu putere a fost observat de un tânăr, locatar al blocului. Prietena sa a sunat la 112, iar tânărul a început să alerteze vecinii care au început să se auto evacueze. O cantitate mare de fum a invadat toate etajele. Alți locatari, au rămas prinși în case din cauza fumului. Alții au fost evacuați cu ajutorul pompierilor militari

La locul incendiului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor militari de la Detașamentul de Pompieri Reșița Aceștia au acționat cu două autospeciale pentru stins incendii, o autospecială cu scară pentru intervenție şi salvări de la înălţime și o ambulanță SMURD. Mai multe echipaje medicale au sosit de la Serviciul Județean de Ambulanță.

În jurul orei 7 și jumătate, incendiul a fost localizat. Pompierii militari au aerisit și ventilat imobilul pentru evacuarea fumului rezultat în urma arderii.Alți pompieri au verificat toate apartamentele pentru a se asigura că nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Din fericire, nici o persoană nu a fost  rănită. La fața locului, au fost prezente și echipe de intervenție de la furnizorul de energie electrică și gaze. La ora 8, incendiul a fost lichidat în totalitate. Nu au fost victime.

Din primele informații neoficiale, se pare că incendiul a fost pus intenționat de unul dintre locatari. Acesta a pierdut locuința în urma unui proces cu o bancă de unde luase un credit. Pompierii și polițiștii au pornit o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la provocarea incendiului.

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu intr-un bloc de locuințe din Reșița – Peste 100 de persoane evacuate EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.