Incendiu la indigo la Caransebes – Vagoane incendiate in gara VIDEO

Dupa incendierea vagoanelor de cale ferata dezafectate din gara Timisoara, apoi cele de la Oravita, iata ca aseara a venit la rand Caransebesul. În jurul orei 20:15, prin apel 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în gara municipiului Caransebeş. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 3 echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la 3 vagoane de tren dezafectate. Având în vedere intensitatea incendiului a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj de stingere. În momentul de faţă se lucrează pentru lichidare. Cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată.

Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa 3m de vagoane. A ars şi acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150mp, fără a fi afectate încăperile. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 23:15. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de joacă copiilor cu focul.

Comentarii

comentarii