Incendiu la un atelier de tamplarie din Resita

Incendiu la un atelier de tamplarie din Resita. Intervenţie a pompierilor militari cărășeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier din municipiul Reşita. Două echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita, au intervenit de urgenţă, în jurul orelor 04.30, la stingerea unui incendiu zbucnit la un atelier de tâmplărie din mun. Reşita.

Focul s-a manifestat la acoperişul atelierului, pe o suprafaţă de aprox. 80 mp, cu riscul de propagare a flăcărilor şi la locuinţa învecinată. Incendiul a fost localizat în cel mai scurt timp, astfel că în jurul orelor 07.00, acesta a fost lichidat în totalitate.

Incendiu la un atelier de tamplarie din Resita. A ars în întregime acoperişul atelierului şi aprox. 4 mc de lemn din interiorul acestuia, fiind salvat restul atelierului în proporţie de 80% şi casa învecinată. Nu au fost înregistrate victime. Cauză probabilă a incendiului – un scurt-circuit la instalaţia electrică – cablu electric defect.

Comentarii

comentarii