Incendiu provocat de copii la o clădire anexa a unei școli din orașul Bocșa VIDEO

Pompierii militari din cadrul ISU Semenic Reșița au intervenit azi cu două autospeciale în orașul Bocșa la o clădire aparținând de Școala generala nr 1 din orașul Bocșa. Un cetățean a sunat la 112 și a anunțat că dintr-o clădire aparținând școlii se ridică un fum negru și gros.

 

Primii care au sosit la locul incendiului au fost pompierii civili din cadrul SVSU Bocșa, unul dintre cele mai profesionale servicii de pompieri civili din Caraș Severin. Aceștia au intervenit cu două autospeciale și au localizat focul care ardea cu putere și cuprinsese două încăperi ale clădirii. Pompierii militari au stins incendiul și au trecut la lichidarea focarelor ascunse fiindcă în clădirea respectivă se aflau depozitate elemente de mobilier școlar și saltelele de la sala de sport.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în clădirea respectivă ar fi pătruns copiii unei familii ce locuiește în apropierea școlii și focul a pornit – fie de la joaca copiilor cu focul, fie că a fost pus intenționat de aceștia.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Elevii școlii fac cursurile într-un corp de clădire nou aflat la 200 m distanță și nu au fost în pericol nici o secundă. Conducerea școlii urmează să stabilească pagubele și probabil să depună o reclamație la poliție.

Comentarii

comentarii