Incendiu violent in Govadari pe Calea Timișoarei la un depozit de alimente si bauturi VIDEO

Incendiu violent in Govadari pe Calea Timișoarei la un depozit de alimente si bauturi. Incendiu in depozitul de ambalaje si paleți la o societate de distribuție – depozit alimente si băuturi – din municipiul Reșița (Calea Timișorii).  Intervine de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă.

UPDATE ora 19:30

Pompierii acționează în continuare pentru lichidarea incendiului, nu mai există pericol de extindere al acestuia, nu s-au înregistrat victime.
în sprijinul pompierilor militari, a Intervenit și un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului privat al S.C. TMK – Reșița, precum și două ambulanțe SAJ.


Au ars mai mulți paleți cu marfă și ambalaje precum și un atelier auto, diferite alte materiale aflate la in imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, fiind salvate de la incendiu depozitul central și o hală a societății, in suprafață totală de aproximativ 1000 mp.


Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor cauzelor incendiului.

Eveniment in desfășurare

Comentarii

comentarii

One thought on “Incendiu violent in Govadari pe Calea Timișoarei la un depozit de alimente si bauturi VIDEO

Comments are closed.