Incidență scăzută și cetățeni model în Caraș Severin

Incidență scăzută și cetățeni model în Caraș Severin. Prefectura Județului, prin prefectul Cristian Gâfu, a prezentat primului ministru Cristian Câțu incidenţa  pe ultimele 14 zile la  nivel judeţean. În Caraș Severin, aceasta este de 1,56% şi a evidenţiat că nici o localitate din judeţul nostru nu are o incidenţă a ultimelor 14 zile mai mare de 3%. Prefectul  a explicat că structurile MAI din judeţul nostru derulează în permanenţă operaţiuni de verificare a respectării regulilor.

De asemenea, Cristian Gâfu a apreciat că incidenţa scăzută în judeţul nostru, comparativ cu alte judeţe se datorează şi faptului   că în Caraş-Severin  localităţile sunt mai răsfirate şi  aşezările urbane nu sunt foarte  aglomerate, acest lucru făcând ca aplicarea şi respectarea regulilor să fie mai facilă decât în alte zone ale ţării. Un al factor scos în evidenţă de prefect a fost conduita cetăţenilor din judeţul nostru, care s-au dovedit conştienţi şi respectă în mare măsură regulile şi restricţiile în vigoare.

Incidență scăzută și cetățeni model în Caraș Severin. Totodată, prefectul a declarat că se urmăreşte în permanenţă  ca spitalele să fie aprovizionate cu toate materialele necesare. S-a subliniat faptul că în judeţul nostru, dintr-o populaţie eligibilă pentru imunizare de aproximativ 200.000 de persoane, au fost vaccinaţi până în prezent peste 33.000 de cetăţeni.

        

Comentarii

comentarii

One thought on “Incidență scăzută și cetățeni model în Caraș Severin

Comments are closed.