PolitieZâmbiți azi!

INCONȘTIENȚA LA VOLAN! – MASINA ARE, LA CE-I MAI TREBUIE PERMIS SI NUMERE, NU?

Un tânăr a fost prins de polițiști după ce a condus fără permis un autoturism neînmatriculat, cu număr fals. În noaptea de 22/23.03.2018 orele 01.25 polițiștii rutieri care acționau în municipiul Reșița, au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe str. Castanilor, din direcția Cartierului Muncitoresc către Stavila.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul echipajului de poliție, procedându-se la urmărirea acestuia până la intersecția cu str. Pavel Chinezu, unde a pierdut controlul volanului și a lovit imobilul cu nr. 103, după care a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins în fața sediului ISU Semenic.

A fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Reșița, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Comentarii

comentarii