Informații despre starea vremii de la ANM Ger, ceață și chiciură.

Informații despre starea vremii de la ANM. Ger, ceață și chiciură. Informații despre starea vremii de la ANM. Meteorologii au anunțat că miercuri, 8 ianuarie, gerul va stărui, iar pe spații mici se va semnala ceața asociată cu depunerea de chiciură, care izolat va persista și pe timpul zilei.

 

Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că vremea va fi în continuare rece, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării, la deal și munte. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în cursul nopții în nordul țării, unde izolat și trecător vor fi posibile precipitații mixte, care vor favoriza depunerile de polei. Vântul va fi și el prezent și va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

 

Maximele se vor încadra în general între -2 și 5 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -12 și 1 grad Celsius. Temperaturi mai coborâte vor fi în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade Celsius. Izolat dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață asociată cu chiciură.

 

   Meteorologii anunță încălzirea vremii începând de joi, 9 ianuarie, ce va continua și săptămâna viitoare. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă.

Comentarii

comentarii