Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere – De pe agenda polițistilor

– În data de 19.11.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control rutier, pe strada Spitalului din Reşiţa, un moped condus de D.P., de 19 ani, din Reşiţa.
În urma verificărilor s-a stabilit că D.P. nu posedă permis de conducere. Cercetările continuă faţă de conducătorul mopedului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 20.11.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control rutier, pe strada Timişoarei – zona Triaj, o autoutilitară condusă de C.P., de 46 ani, din Bocşa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

– În data de 20.11.2015, G.I., de 49 ani, din comuna Armeniş, în timp ce conducea un autoturism în localitate, pierde controlul volanului, pătrunde pe contrasens şi loveşte un autotractor condus de B.E.G., de 43 ani, din judeţul Dolj.
În urma accidentului nu au fost victime omeneşti, cele două vehicule au fost avariate. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv pentru G.I..
Cercetările continuă faţă de G.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii