”Înfrățirea” PSD – PPDD care va aduce voturile lui Dan Diaconescu în ”coșul” lui Ponta și viceprimar PP-DD la Reșița (P)

PSD și PP-DD au semnat un protocol la nivel de județ privind colaborare și susținerea pe care PP-DD o acordă în această campanie propunerii PSD la prezidențiale.

Declarațiile pe care le-a susținut Dan Diaconescu după turul I al alegerilor pentru prezidențiale, s-au concretizat într-un protocol între PSD și PP-DD. Astfel că și la nivelul județului au continuat discuțiile între liderii celor două formațiuni politice și chiar în fața vicepremerului Liviu Dragnea s-a semnat un protocol PSD – PP-DD, după cum a susținut deputatul Ion Mocioalcă în conferința de presă de astăzi.

Prima clauză pe care o vizează acest acord este susținerea lui Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidențiale, o susținere care se va materializa și în aceste ultimele zile de campanie printr-un efort comun atât la Reșița cât și în întreg județul, după cum a subliniat chiar liderul PSD Caraș-Severin.

”Structurile pe care și le-a creat în acești ani în județ, Vali Blănaru, au funcționat bine și aceste structuri se vor mobiliza în aceste ultime zile de campanie pentru a aduce voturile lui Dan Diaconescu și ale PP-DD în coșul lui Victor Ponta”, a precizat Ion Mocioalcă Și ”pentru că nu există politică fără interes”,în urma întâlnirilor dintre PSD și PP-DD conducerea PSD a promis că-și va asuma cele 20 de puncte din cele 100 de puncte din programul de partid la nivel de țară ale PP-DD-ului. În acestr sens, în grupul parlamentar și liderii politici s-au întâlnit, au dezbătut pe această temă și în urma dezbaterilor au supus la vot și în proporție de peste 75% reprezentanții PPDD au votat pentru susținerea lui Victot Ponta la președinție.

Pin acest protocol s-a agreat colaborarea PSD – PP-DD în toate consiliile locale din județ, iar PSD va susține pentru funcția de viceprimar al Reșiței privința Reșiței o propunere a PP-DD, în persoana lui Lucian Voina, singurul PP-DD-ist rămas în Consiliul Local al municipiului.

(PE)

Comentarii

comentarii