Înscrieri pentru sesiunea de toamnă a admiterii la UEMR

În perioada 7-21 septembrie 2017, intervalul orar 9.00 – 16.00, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița se va desfăşura cea de-a doua sesiune de admitere pentru douăsprezece programe de studii universitare de licenţă şi nouă programe de studii universitare de master.

Pentru noul an universitare 2017-2018, UEMR scoate la concurs locuri bugetate şi în regim cu taxă, viitorii studenţi putând să beneficieze şi de facilităţi privind bursele studenților, mobilitățile ERASMUS+, precum şi scutiri de taxe şi burse de performanţă/speciale elevilor cu rezultate deosebite la concursuri ştiinţifice sau sportive şi olimpiade.

Oferta educațională şi conţinutul programelor de studii universitare din cadrul UEMR au fost adaptate pentru a oferi cunoştinţele şi a forma competenţele pe care absolvenții studiilor superioare trebuie să le deţină pentru a găsi satisfacţia şi succesul pe piața muncii.

Printre facilitățile acordate viitorilor studenți, menționăm: cuantumul burselor de performanță în valoarea de 900 lei/lună, cumularea burselor de studiu cu bursa socială (acolo unde este cazul), acordarea burselor în perioadele intersemestriale, parteneriate de practică și internship-uri cu entități publice și private din regiune menite să garanteze pregătirea practică, angrenarea studenților în activitatea centrelor de cercetare.

Detalii ale procesului de admitere pot fi consultate pe pagina web a instituției, http://uem.ro/index.php?id=859, iar întrebări pot fi adresate și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea-Eftimie-Murgu-din-Resita-888261567870806/.

Comentarii

comentarii