CARANSEBESENII- CEI MAI CREDULI BANATENI – ÎNȘELATĂ PRIN METODA ,,ACCIDENTUL’’

O altă persoană din Caransebeș a fost înșelată ieri prin metoda Accidentul, cu aproximativ 7.000 de lei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune și fac cercetări pentru a identifica autorii faptei.

În cursul zilei de ieri, 15 februarie, o femeie în vârstă de 68 de ani, din Caransebeș, a fost înșelată prin metoda ,,Accidentul’’ cu suma de 6.400 de lei și 150 de euro.

Femeia a sesizat Poliția din municipiu cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a prezentat ca fiind de la Poliție, spunându-i că fiul ei a suferit un grav accident și este nevoie de plata intervenției chirurgicale.

A acceptat să-i dea toți banii din casă unei persoane care s-a prezentat ulterior la domiciliul ei, sub pretextul că este asistentă la spitalul din Caransebeș și se ocupă de cazul fiului ei.

Și-a dat seama că a fost înșelată când l-a sunat pe fiul ei care i-a spus că nu a suferit niciun accident.

Polițiștii au demarat toate activitățile procedurale specifice, efectuând cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Comentarii

comentarii