Intervenţie la înălţime la Reșița pentru un motan fără talente de căţărător VIDEO

Exasperaţi de miorlăiturile un unui motan rămas prizonier într-un brad din fața blocului, vecinii şi proprietara, au cerut ajutorul pompierilor militari pentru a coborî pisica de la vreo 20 de metri înălţime. Pisica- de fapt un motan de casă, a crescut toată viața în apartament, la prima sa ieșire în natură, s-a făcut de râs în fața oricărui confrate maidanez.


Pompierii militari din Reşiţa au fost solicitaţi să intervină pentru o acţiune mai puţin obişnuită. Ei au fost rugaţi de stăpâna motanului și mai mulţi cetăţeni dintr-o zonă a oraşului, să coboare un motan dintr-un brad. Animalul crescut numai în apartament, a profitat de faptul că stăpâna l-a scos la plimbare fără ham, ajuns afară, a sărit din brațele stăpânei și s-a oprit direct în vârful unui brad la o înălţime de peste 20 metri.


Fiind vorba de un motan de apartament, acesta şi-a cam pierdut din abilităţile cu care l-a înzestrat din naștere mama natură. De urcat- a urcat el în copac, dar la coborâre nu s-a mai descurcat. Şi atunci s-a pus pe miorlăit.

Mai bine de cinci ore a stat ,,fiara” în copac şi tot nu a fost în stare să coboare. Vecinii şi stăpâna au încercat fel de fel de metode pentru al convinge, de la pisi – pisi și până la bucățele de carne, dar soluţia salvatoare a venit cu scara de la pompierii militari.


Cu o autoscară, unul dintre pompieri a urcat la peste 20 metri înălţime şi a încercat să prindă motanul. Sleit de puteri din cauza stressului, motanul nu a opus nici cea mai vagă urmă de rezistență, așa că, a fost luat de pompier, coborât și predat stăpânei care l-a îmbrățișat cu mare drag pe ,,miți”.

Mulțumiri Ilincuței pentru imagini!

Comentarii

comentarii