Intervenții ale pompierilor militari cărășeni in perioada 18-20 aprilie VIDEO

Intervenții ale pompierilor militari cărășeni in perioada 18-20 aprilie. În perioada Sfintelor sărbători pascale, pompierii militari cărășeni au acționat pentru stingerea a 5 incendii de vegetație uscată rezultate în urma arderilor necontrolate si la alte 2 incendii izbucnite la gospodarii ale oamenilor, ca urmare a nesupravegherii focului cu flacără deschisă.


Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, unul in zona localității Teregova, cel de-al doilea fiind in zona localității Marga, cu sprijinul S.V.S.U Marga, suprafețele afectate de incendiu însumând aproximativ 1300 mp.


Detașamentul de Pompieri Reșița a acționat pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată în zona municipiului Reșița, unul in zona km 7, altul in zona cartierului Cuptoare, suprafața afectată de incendiu fiind de aprximativ 2000 mp.


Garda de Intervenție Bozovici, a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată in zona localității Bozovici, suprafața afectată de incendiu fiind de aproximativ 3 ha.


Două incendii la gospodării ale oamenilor au izbucnit pe raza de competență a Secției de Pompieri Moldova Noua, echipajele de pompieri intervenind de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit in bucătăria unui apartament de la etajul 4 al unui bloc de locuințe din Moldova Noua ca urmare a nesupravegherii flăcării de la aragaz, împiedicand astfel extinderea incendiului la întreaga locuință si apartamentele invecinate, bunurile salvate de pompieri fiind in valoare de aproximativ 60.000 lei.

Cel de-al doilea incendiu, s-a manifestat la anexa unei gospodarii nelocuite din localitatea Sfanta Elena, unde focul s-a extins la anexele a trei gospodarii invecinate. Intervenția promptă a trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor de Pompieri Moldova Nouă și Oravița, a împiedicat extinderea incendiului la alte trei gospodării.

Intervenții ale pompierilor militari cărășeni in perioada 18-20 aprilie Salvatorii au reușit să localizeze și să lichideze incendiul in cel mai scurt timp, salvand astfel bunuri in valoare de aproximativ 235.000 lei si 20 de animale.

Comentarii

comentarii