Întoarcere la 180 de grade în accidentul din zori – femeia a fost lovită de taxi pe trecerea de pietoni în fața blocului 7 VIDEO

,,Accident de circulaţie în zorii zilei la Reșița. O femeie a ieşit în fugă în faţa unui taxi. Femeia a apărut printre copacii de la marginea drumului. Probabil se grăbea foarte tare și de aceea a omis să mai facă vreo 20 de m până la trecerea de pietoni aflată în apropiere. Femeia a fost lovită în plin de un taximetru și trântita la vreo 10 m pe şosea unde a rămas nemişcată. Primii care au intervenit au fost alţi şoferi aflaţi în trafic”.

Acestea erau declarațiile șoferului care a produs accidentul, date atunci la cald, la nici 15 minute de la producerea accidentului.
Femeia a fost ridicată de pe carosabil de echipajul de la ambulanţa şi dusă cu targa la maşina salvării, de unde a fost transportată la UPU. Aici, medicii, aveau să constate că era grav rănită. În afara multiplelor fracturi, femeia are splina ruptă. Ea fost băgată în sala de operație, stabilizată și trimisă la clinica de traumatologie de la Timișoara, ne spune Roxana Nafiru – purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.


Poliţişti au făcut măsurătorile şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din cuplă. În urma analizării tuturor probelor și a martorilor, polițiștii au stabilit că șoferul a lovit-o cu taximetrul femeie în momentul în care aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni corect semnalizată și marcată, spune Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș Severin. Victima a fost lovită și purtată pe capotă mai bine de 25 de m, după care, a fost izbită de asfalt. Loc de unde a fost luată de mașina salvării.

Comentarii

comentarii

One thought on “Întoarcere la 180 de grade în accidentul din zori – femeia a fost lovită de taxi pe trecerea de pietoni în fața blocului 7 VIDEO

Comments are closed.