Invitaţie la concurs – Reşiţa, gazda Campionatelor Naţionale Şcolare de nataţie

Reşiţenii care iubesc înotul sunt invitaţi în acest weekend în tribunele bazinului olimpic din Govândari. Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din Reșița va găzdui, timp de două zile, Campionatul Național Școlar de înot. Tineri înotători de 12-14 ani, fete şi băieţi, se vor întrece în acest weekend la Reşiţa.

Întrecerea va reuni la start concurenţi de la 21 de cluburi din întreaga ţară, iar spectacolul sportiv se anunţă foarte interesant, spune maestra internaţională a sportului Luminiţa Dobrescu.

„Vor fi aproximativ 260 de concurenţi, mulţi reprezentanţi ai unor centre cu tradiţie, precum Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Liceul „Emil Racoviţă” din Bucureşti – care a câştigat trofeul anul trecut – CSS Timişoara, CSS Suceava, şi bineînţeles, gazdele de la CSS Reşiţa. Îi invit pe toţi cei care iubesc înotul să vină la bazin, ca să vadă un spectacol sportiv frumos şi să-i încurajeze pe tinerii înotători reşiţeni”, a declarat Luminiţa Dobrescu.

Întrecerile din cadrul competiţiei naţionale şcolare se vor desfăşura timp de două zile, sâmbătă şi duminică, în fiecare zi fiind programate două reuniuni: sâmbătă, de la orele 10 şi 17, iar duminică, de la 10 şi 16. Campionatele Naţionale Şcolare de nataţie sunt organizate de Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa şi Primăria municipiului.

Comentarii

comentarii