Ionut Popovici: PNL a ajuns la guvernare de un an. N-am mai auzit vreo vorbă despre UCMR în perioada asta VIDEO (PE)

Ionut Popovici: PNL a ajuns la guvernare de un an. Nu știu voi, dar eu am pierdut deja șirul promisiunilor care au avut legătură cu UCM Reșița său Arsenal Reșița. Doi coloși care cândva făceau ca reședința județului nostru să fie o mândrie națională, care aveau un renume datorită oamenilor care lucrau aici, au ajuns de câțiva ani să fie cartoful fierbinte pe care o mulțime de politicieni s-au tot lăudat că îl pot răci și apoi împărți. Cine mai crede ceva din aceste vorbe goale?

Cel mai recent salvator al industriei din Reșița s-a lăudat a fi premierul Ludovic Orban. Cu măiestria pe care nimeni nu i-o poate contesta, primarul Reșiței, Ioan Popă, i-a furat liderului liberal promisiunea că UCMR nu va mai fi doar o uzină pe care periodic parlamentarii să vină să o viziteze și să spună că vor face ceva pentru a o repune pe picioare. Iată ce spunea Ludovic Orban despre Uzina Constructoare de Mașini Reșița, chiar în centrul orașului, în urmă cu un an și jumătate: „Conversia datoriilor, a creanțelor în acțiuni este foarte posibilă, este legală și este acceptabilă din punct de vedere al legislației europene. Vă garantez că atunci când PNL va ajunge la guvernare va pune pe picioare această uzină care a construit în toată România și care a dus faima muncitorilor din Reșița în toată România!”.

Ionut Popovici: PNL a ajuns la guvernare de un an. PNL a ajuns la guvernare de un an. N-am mai auzit vreo vorbă despre UCMR în perioada asta.

Comentarii

comentarii