@Breaking news@Ultimele NoutatiPolitie

IPJ (Politia) Caras Severin, suspenda relatia cu publicul la Serviciul Rutier

IPJ (Politia) Caras Severin, suspenda relatia cu publicul la Serviciul Rutier. Pentru limitarea extinderii COVID – 19, prin reducerea interacțiunii sociale, începând cu data de 26 martie 2020, la nivelul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, activitatea ce implică relația cu publicul se suspendă.


Până la încetarea perioadei de suspendare, vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:


-petițiile vor fi depuse exclusiv prin orice mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail.
-cererile privind avizele pe linie de sistematizare se vor depune exclusiv prin orice mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail;
-cererile privind istoricul sancțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice se vor depune exclusiv prin orice mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail, urmând ca în termen de 15 zile de la data înregistrării, documentul să fie comunicat la domiciliul sau reședința titularului permisului de conducere;


IPJ (Politia) Caras Severin, suspenda relatia cu publicul la Serviciul Rutier -în situația depunerii plângerii contravenționale, veți transmite dovada înregistrării acesteia prin orice mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail. Stadiul procesării poate fi verificat telefonic la numărul 0255/502226, în intervalul orar 08.00-16.00;


*Toate cererile transmise vor fi însoțite obligatoriu de o copie a documentului de identitate.
*Activitatea de verificare a cunoașterii regulilor de circulație se organizează după același program ( în zilele de miercuri și vineri, începând cu ora 12.00), cu mențiunea ca participanții să aibă asupra lor mijloace individuale de autoprotecție (măști, mănuși) și să păstreze distanța de minimum 1 metru față de alte persoane.

Vă adresăm rugămintea de a conștientiza importanța măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar, fiind generate de instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României.


IPJ (Politia) Caras Severin, suspenda relatia cu publicul la Serviciul Rutier. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea cererilor dumneavoastră.
Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere.

Comentarii

comentarii