Iubiri trăite în pași de tango, în premieră la Teatrul de Vest din Reșița

”Tangoul iubirilor” de Arthur Schniczler a fost tema centrală a conferinței de presă susținută de către directorul Teatrului de Vest din Reșița, Nicolai Dimitrie Vlădulescu, în incinta Palatului Cultural.

Ultima duminică a lunii martie aduce pe scena teatrului reșițean o premieră, un spectacol unic ca și gen, ”Tangoul Iubirilor”, în regia, scenografia și adaptarea scenică aparținând lui Nicolai Vlădulescu.

Acest spectacol este unul special pentru că Teatrul de Vest nu a mai pus în scenă până acum o astfel de piesă în care erotismul este evidențiat prin desfășurarea întregului spectacol sub acordurile muzicale ale tangoului, un gen muzical plin de profunzime.

Particularitatea acestuia constă și în faptul că se înscrie într-un proiect cu Teatrul Pygmalion de la Viena unde va fi prezentat în intervalul 2-4 mai. După ce ”Tangoul iubirilor” va merge la Viena, Teatrul Pygmalion va veni la Reșița cu ”Vânătoarea de șobolani” în data de 10 mai, o premieră montată la Viena dar cu actori români.

Este un spectacol dinamic și dens, iar cei care vor dori să vadă această premieră vor plăti pentru un bilet un preț de 20 de lei. Pentru studenți prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi 10 lei.

Comentarii

comentarii