Ivan Patzaichin a murit

Ivan Patzaichin a murit. Legenda canoei românești s-a stins pe un pat de spital azi dimineață. Ivan Patzaichin a murit. Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari campioni pe care i-a avut România. A câştigat 7 medalii la cele 5 Jocuri Olimpice la care a participat şi nici măcar pagaia ruptă nu a putut să îl oprească din drumul spre aurul olimpic., unul dintre cei mai mari campioni pe care i-a avut România, relatează Aleph News.

Fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar astăzi a încetat din viață.

”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”, este mesajul semnat ”Familia” şi postat pe pagina de facebook a sportivului.

Ivan Patzaichin a murit. Legenda canoei românești s-a stins pe un pat de spital azi dimineață. Patzaichin câştigat 7 medalii la cele 5 Jocuri Olimpice la care a participat şi nici măcar pagaia ruptă nu a putut să îl oprească din drumul spre aurul olimpic.

Sursa: https://stiripescurt.ro/ivan-patzaichin-a-murit-legenda-canoei-romanesti-41507/

Ivan Patzaichin a fost un canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint. Este lipovean. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport în 1975 și a devenit membru al Clubului Sportiv Dinamo din București. Wikipedia

Comentarii

comentarii

One thought on “Ivan Patzaichin a murit

Comments are closed.