Jandarm cărășan la înălțime, la propriu VIDEO

Jandarm cărășan la înălțime, la propriu. A fost prima încercare și a reușit, iar pentru asta, a fost felicitat de ministrul Afacerilor Interne.

Ca și în misiunile de salvare, doar antrenamentul, determinarea și dorința de a ajunge sus, l-au făcut pe Adi învingător.  Plutonierul adjutant Iosif Adalberd Krepela (Adi), a reușit să escaladeze vârful Aconcagua din Argentina. Acesta are o altitudine de 6962 m, iar în semn de recunoaștere și apreciere a performanței, jandarmul cărășan, a fost felicitat personal de ministrul Marcel Vela.

,,Suntem mândri de tine, Adi!” spun șefii și colegii jandarmului.

Plutonierul adjutant Iosif Adalbert Krepelea, are 46 de ani și își desfășoară activitatea în jandarmerie din anul 2005. De-a lungul timpului, el a participat la numeroase acţiuni de salvare, fiind unul dintre cei mai experimentaţi jandarmi montani. În prezent, Krapela îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Văliug, din cadrul IJJ Caraș-Severin.

video arhiva facebook

Lucian ROȘU – Vârful Aconcagua – Argentina

Iată și o mică prezentare live a peisajului geografic de pe vf. Aconcagua din Argentina realizată de colegul nostru Lucian Roșu.

Publicată de Facultatea de Geografie si Geologie Iasi pe Vineri, 27 decembrie 2019

Comentarii

comentarii