Jandarmul a ciocnit un ou cu un copil, cu mănușile pe mâini și masca pe figură VIDEO

Jandarmul a ciocnit un ou cu manusile pe maini si masca pe figură. Aceasta poate fi imaginea oricarui jandarm din Romania care în perioda sărbătorilor pascale, a făcut cel mai creștinesc gest: a ciocnit un ou și a spus ,,Cristos a inviat”.

Din cauza faptului că jandarmii au executat misiuni de supraveghere a cetăţenilor aflaţi în carantină și deşi au respectat toate măsurile ce se impun, ei au decis să îşi protejeze familia și prietenii mai mici. Mulți dintre ei au ales ca pe timpul serviciului de supraveghere, să se mute într-un loc separat de familie, tocmai pentru a-i proteja pe cei dragi.

Dar dorul de copii şi de cei ai casei, de cei dragi, şi-a spus cuvântul. În prima zi de Paști, cu mănuşi pe mâini şi masca pe obraz, multi dintre ei au venit până în curtea casei și au ciocnit un ou cu copiii și cu membrii familiei sau cu prietenii. Apoi, s-au reîntors la locuința lor temporară sau la locul de muncă.

Același gest a fost făcut și de jandarmii, polițiștii sau militarii care au dus daruri de paști copiiilor și familiilor defavorizate. Pare un gest neînsemnat, dar care în sufletul unui copil, poate trezi sentimente pe care nu le va uita mult timp.

Comentarii

comentarii