Jurnaliștii cărășeni au lăsat pixul de-o parte și au pus mâna pe pistoale VIDEO

După o pauză de doi ani, cauzată de pandemie, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a reluat tradiția organizării, în preajma Zilei Poliției Române, a unei competiții de tir cu pistolul pentru jurnaliști. ,,Cupa presei la Tir” s-a desfășurat, la fel ca de fiecare dată, în poligonul de la unitatea de jandarmi din Reșița.

Jurnaliștii carăşeni s-au aflat, astăzi, față în față cu țintele din poligonul de trageri de la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Mai întâi, cei prezenți au avut parte de un instructaj ,,ca la carte” făcut de șeful Biroului de Pregătire Profesională din cadrul Insepctoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, comisarul Daniel Mititelu.

Apoi, au luat ținta la ochi și au tras cu pistoale Beretta și Glock. Experiența a fost interesantă atât pentru participanți, cât și pentru organizatori. ,,Cupa Presei la Tir a fost doar una dintre activitățile organizate la Reșița cu prilejul Zilei Poliției Române” a spus Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În acest an, pe data de 25 martie, Poliția Română aniversează 200 de ani de la înființare. Câștigătoarea primului loc, adică al celui mai mare premiu – a fost cea mai tânără participantă – Iasmina Vîrban – Express de Banat. Junioara a ,,împușcat” 55 de puncte fiind urmată de aproape de ,,cineastul amator” – Andrei Bălbărău cu 52 de puncte. Podiumul a fost completat cu locul trei ocupat de Sergiu Taban de la Reper 24. Tabi a făcut 49 de puncte. Fiindcă doi ani concursul a fost suspendat, jurnaliștii spun că ,,au cam ruginit” și acum așteaptă o nouă ediție pentru ași lua revanșa. Concursul de ieri a fost considerat un fel de încălzire pentru o ediție viitoare.

Comentarii

comentarii

One thought on “Jurnaliștii cărășeni au lăsat pixul de-o parte și au pus mâna pe pistoale VIDEO

Comments are closed.