Jurnalistul Victor Nafiru la a treia recidiva – Lansare de carte la Resita VIDEO

Jurnalistul Victor Nafiru la a treia recidiva. ,,Sfârșitul unei lumi, începutul alteia” – este cel mai recent roman lansat de cunoscutul jurnalist și scriitor Victor Nafiru. La întalnirea cu autorul și, implicit cea mai recentă apariție editorială a sa, au participat colegi de breazlă, scriitori și foarte mulți prieteni care cu siguranță au dorit să afle ce îl mai preocupă pe romancierul Victor Nafiru.

Victor Nafiru a revenit în peisajul cultural reșițean cu un nou roman! Este vorba de Sfârșitul unei lumi, începutul alteia, volum ce analizează perioada din preajma evenimentelor din decembrie 1989. Despre carte au vorbit poetul Iacob Roman, criticii Gheorghe Jurma, Ada D. Cruceanu și Marcel Tolcea. Toți comentatorii au apreciat forța dialogului, caracterul realist, chiar cu valoare de documentar al romanului, acesta ilustrând societatea din Banatul de munte care traversează cele două regimuri de dinaninte și după 1989.

Autorul, spune că acest roman este un copil de suflet și că este o mărturie, pentru cei care din fericire, nu au cunoscut regimul de dinanite de 1989.

Jurnalistul Victor Nafiru la a treia recidiva. ,,Sfârșitul unei lumi, sfârșitul alteia” – este al treilea roman al lui Victor Nafiru după „Amanţi de sfârşit de săptămână” și „Boschetaru” și a apărut la editura Brumar, Timișoara, 2019.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments