Klaus Iohannis așteaptă DEMISII VIDEO

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, de la Palatul Cotroceni, după violențele de la mitingul din 10 august. Președintele spune că, în mod normal, ar fi trebuit să vadă niște demisii și lansează câteva întrebări devastatoare.

Mesaj public adresat de Președintele României, Klaus Iohannis, ca urmare a evenimentelor din ultimele zile

Mesaj public adresat de Președintele României, Klaus Iohannis, ca urmare a evenimentelor din ultimele zile (via privesc.eu)#iohannis #klausiohannis

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 13 august 2018

”Ancheta trebuie dusă până la capăt, aflat adevărul și responsabilii trebuie trași la răspundere. Există și un plan politic. În orice țară, oameni responsabili aflați la conducere, până la această oră, am fi avut cel puțin o demisie. Nimeni nu și-a asumat responsabilitatea. E un moment de cotitură, de criză, Guvernul se face că nu aude.

Nu cumva cei care vor să îngenunchieze justiția și lupta anticorupție și-au dorit o diversiune? Ce se va întâmpla dacă acest Guvern va recurge la înăbușirea prin violență a vocilor care se opun întoarcerii în timp a României. PSD a tulburat și a compromis societatea. O guvernare haotică, irațională, în paralel cu legi anticonstituționale, atacuri repetate la magistrați. Avem o componentă represivă, car arată ce intenții are acest Guvern cu românii.”, a spus Klaus Iohannis.

 

Citeste tu mai departe aici: https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis_1283282.html

Comentarii

comentarii